maanantaina, syyskuuta 19, 2016

Metsäkaltevan kaupunginosa on asuinalueena vielä nuori ja se onkin lähtenyt rakentumaan vuoden 2013 asuntomessualueen myötä reilun 3 km päähän Hyvinkään keskustasta luonnon helmaan. Asuinalueen aktiivisten asukkaiden myötä kaupunginosasta on kehkeytynyt tiivis ja toimiva yhteisö, joka toimii yhteisten tavoitteiden eteen ja keväällä 2016 perustettiinkin virallinen rekisteröity, Metsäkaltevan asukasyhdistys ry alueen asioiden ajamiseen. 
Metsäkaltevan asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää asukkaiden hyvinvointia, viihtyvyyttä ja turvallisuutta  sekä kehittää Metsäkaltevan aluetta asukkaiden tarpeista lähtien yhteistyössä viranomaisten sekä muiden tahojen kanssa. Yhdistyksen tavoitteena on myös huolehtia erilaisista aluetta ja asumista koskevista asioista. Jos asut Metsäkaltevassa, sinua kiinnostanee mitä alueella tapahtuu, mitä suunnitelmia kaupungilla, alueen tulevilla palvelun tarjoajilla sekä nykyisillä ja tulevilla asukkailla alueen kehittämisen suhteen on, esimerkiksi liikennejärjestelyjen, koulun tai päivähoidon suhteen.
Haluat varmaankin saada tietoa ja vaikuttaa. Yksinään kenenkään sanalla ei kuitenkaan ole suurta painoarvoa, mutta toimimalla yhdessä kunnan päättäjätkin kuuntelevat meitä. Mitä enemmän jäseniä meillä on, sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin esimerkiksi kaupungin päättäessä meitä koskevista asioista. Jos et vielä ole jäsen, nyt kannattaa liittyä mukaan ja tulla ideoidaan ja suunnittelemaan tulevaa.
Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen Metsäkaltevan alueen asukas, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenhakemuksen voi tehdä lähettämällä koko nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen osoitteeseen metsakalteva@gmail.com tai täyttämällä jäsenhakemuksen sivun oikeassa laidassa. Paluu viestissä tulee tilitiedot, johon 10 € jäsenmaksun voi maksaa. Huomioittehan, että kaikki taloudessa asuvat täysi-ikäiset voivat liittyä jäseneksi. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
Tervetuloa elävään ja kehittyvään Metsäkaltevaan ja mukaan asukasyhdistykseen!